Concert cu violonistul Edvin Marton şi Viena Strauss Orchestra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edvin Marton şi vioara sa Stradivarius
Edvin Marton şi vioara sa Stradivarius

Edvin Marton va susţine un concert împreună cu Vienna Strauss Orchestra, pe 18 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Operei din Timişoara

Timişorenii vor avea ocazia să îl asculte pe artistul maghiar interpretând la preţioasa sa vioară Stradivarius, construită în 1697, care i-a aparţinut şi lui Nicolo Paganini. Deţinator al Premiului Emmy, Edvin Marton a colaborat cu celebrităţi precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp sau Gloria Gaynor şi a făcut să exulte sute de mii de spectatori în show-urile susţinute alături de patinatorul rus Evgeni Plushenko. 

Colaborarea lui Edvin Marton cu Vienna Strauss Orchestra a început in anul 2009, când i-a fost atribuit rolul de dirijor si prim violonist. 

“Prin aderarea sa în acest grup muzical, Edvin Marton nu îi oferă orchestrei doar un ton frumos, ci imprimă un contur puternic al propriului său stil energic şi plin de pasiune. 

Contribuţia sa aduce un plus de valoare reprezentaţiilor susţinute pe marile scene ale lumii. Prin prezenţa sa, spectacolul depăşeşte structura unui concert obişnuit de muzică clasică, luând proporţia unui  excepţional show de divertisment, cu sunete foarte clare şi intrumentaţie original”, susţin organizatorii spectacolului de la Timişoara.

În concert alături de solişti şi dansatori de balet de la Opera din Viena, Vienna Strauss Orchestra va aduce la viaţă compoziţiile muzicale uimitoare ale Johann Strauss şi Wolfgang Amadeus Mozart, ce îi încântă pe amatorii genului chiar şi după 180 de ani.

Preţul biletelor: VIP: 320 lei, categoria 1: 250 lei, categoria 2: 120 lei. Bilete sunt disponibile la casieria Operei Române din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite