Cine este fiica de primar care s-a urcat băută la volanul maşinii primăriei şi a făcut accident: a fost „fata de la pagina 5“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Lihoni, fiica primarului din Bethausen FOTO Facebook Adriana Lihoni
Adriana Lihoni, fiica primarului din Bethausen FOTO Facebook Adriana Lihoni

Fiica primarului din comuna timişeană Bethausen, care, băută fiind, a fost implicată la sfârşitul săptămânii trecute într-un accident cu maşina primăriei din comuna condusă de tatăl său este o nonconformistă, după cum arată profilul ei de Facebook.

Adriana Lihoni, fiica primarului din comuna Bethausen, judeţul Timiş, s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicată într-un incident rutier cu maşina primăriei. Totul s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Lugoj.

Un autoturism VW Jetta, care mergea dinspre Calea Caransebeşului spre centrul oraşului, a intrat în sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu şi a ricoşat într-o scară de bloc. Potrivit martorilor oculari, în urma impactului, maşina a fost avariată destul de serios, pierzând tot uleiul.

Adriana Lihoni

Dintr-o imagine surprinsă de martori imediat după accident, se poate vedea că maşina are bara din faţă, aripa din partea dreaptă şi rota distruse. Poliţiştii ajunşi la faţa locului aveau să constate că maţina implicată în accident îi aparţine Primăriei Bethausen, iar la volan se afla fiica primarului Ioan Lihoni, Adriana Lihoni.

„O tânără de 25 de ani a condus un autoturism, iar într-o intersecţie cu sens giratoriu a pierdut controlul autovehiculului, intrând în coliziune cu scuarul sensului giratoriu. Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,76 mg/l în aerul expirat. În urma accidentului au fost pagube materiale, iar pe numele tineri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu.

Fiica primarului, fata de la pagina 5

Imediat după incident, contactat de jurnaliştii de la ziarul local Cetăţeanul, primarul a refuzat să facă vreun comentariu, iar de luni a intrat în concediu, neputând fi contactat pentru a explica modul în care maşina primăriei a ajuns pe mâna fiicei sale. Potrivit unor surse din primărie, tânăra ar fi luat maşina fără ca tatăl ei să ştie. Dacă informaţia se confirmă, ţinând cont că e vorba de maşina instiuţiei la care lucrează tatăl său, tânăra ar putea fi acuzată şi de furt.

adriana lihoni

La primăria din Bethausen a putut fi găsit doar secretarul, care a confirmat că maşina este în service, iar „reparaţiile vor fi suportate de persoana responsabilă de producerea accidentului”. Potrivit profilului de Facebook al Adrianei Lihoni, tânăra locuieşte în Paris, iar fotografiile o arată pe tânără pozând în mai multe ipostaze indecente. Jurnaliştii de la Cetăţeanul au descoperit chiar că beizadeaua primarului a pozat nud pentru pagina 5. Contactată prin intermediul reţelei de socializare Facebook pentru un punct de vedere, Adriana Lihoni nu a oferit până la închiderea ediţiei niciun răspuns. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite