Cine erau victimele accidentului cu patru morţi din Timiş. Singurul supravieţuitor, un băiat de şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuţu şi Camelia Constantinescu, într-o fotografie de familie, alături de copilul care a supravieţuit accidentului FOTO Facebook/Nutu Constantinescu
Nuţu şi Camelia Constantinescu, într-o fotografie de familie, alături de copilul care a supravieţuit accidentului FOTO Facebook/Nutu Constantinescu

Doi părinţi şi fetiţa lor de un an şi trei luni au murit într-un tragic accident rutier care a avut loc duminică după-amiază, 27 martie, în Timiş. În urma accidentuli a murit şi o femeie de 32 de ani. Singurul supravieţuitor este băiatul de şapte ani al soţilor care au decedat.

Durere de nedescris, în comuna timişeană Giulvăz, acolo unde locuiau Nuţu şi Camelia Constantinescu, alături de cei doi copii ai lor, băiatul de şapte ani şi fetiţa de un an şi trei luni. Cei doi soţi şi copiii lor circulau pe ruta Săcălaz – Sânmihaiu Român când maşina lor a fost lovită în plin de un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 32 de ani, intrată într-o depăşire neregulamentară.

În urma accidentului, Nuţu (38 de ani), soţia sa Camelia (28 de ani) şi fetiţa lor de un an şi trei luni au murit. Băieţelul celor doi soţi, în vârstă de şapte ani, a supravieţuit, fiind rănit. Femeia de 32 de ani, aflată la volanul maşinii care a intrat pe contrasens, a supravieţuit impactului, dar a murit luni dimineaţa la spital. Astfel, bilanţul tragediei de duminică a ajuns la patru persoane decedate şi una rănită.

Primarul din Giulvăz, Florentin Cristeţi, a declarat pentru „Adevărul” că soţii Constantinescu locuiau în localitate, unde părinţii lor s-au stabilit cu mulţi ani înainte. 

„Au stat initial în gazdă, după aceea şi-au făcut casă, au întreţinut nişte bătrâni. Camelia era în concediu de creştere a copilului. Sunt două familii care au rămas distruse. Copilul cel mare era foarte ataşat de mama lui. Nu mergea niciunde fără el. Ea îl ducea dimineaţa la şcoală, treceau prin faţa primăriei”, a declarat primarul din localitate.

Cum s-a produs tragedia

„O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român,iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers,condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului conducătorul auto, soţia acestuia în vârstă 28 de ani şi un băieţel de un an şi trei luni ani au decedat, iar celălalt copil al familiei, un băiat de 7 ani, a fost rănit şi transportat la spital”, a transmis IPJ Timiş, după accident. Luni dimineaţa, Poliţia Timiş a transmis că şi şoferiţa de 32 de ani, considerată responsabilă de producerea accidentului, a murit. Tânăra era din Timişoara. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un poliţist de frontieră rupt de beat a urcat la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un autobuz VIDEO

Accident cu patru morţi pe o şosea din Timiş. Printre victime, o fetiţă de un an şi părinţii ei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite