Accident pe un drum naţional din Olt. Doi tineri şi un bărbat au suferit răni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa martor
Sursa martor

Un grav accident rutier s-a produs luni-dimineaţă, 2 martie, pe un drum naţional, între localităţile Vlădila şi Deveselu din judeţul Olt. Două maşini s-au lovit frontal, trei persoane ajungând la spital.

Accidentul s-a produs luni, 28 martie 2022, în jurul orei 7,00, pe DN 54, la faţa locului ajungând poliţiştii Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment, pe Drumul Naţional 54, între localităţile Vlădila şi Deveselu, au fost implicate două autoturisme care din cauze ce urmează a fi stabilite ar fi intrat în coliziune frontală.

Într-un autoturism se afla doar şoferul, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 de ani, iar în celălalt se aflau conducătorul auto, respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani şi un minor, în vârstă de 17 ani“, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Cele trei persoane implicate în accident au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. 

Starea şoferilor nu a permis ca aceştia să fie testaţi cu aparatul etilotest, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform datelor neoficiale, şoferul în vârstă de 49 ani ar fi intrat pe contrasens, lovind frontal maşina condusă de tânărul de 18 ani. 

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, au mai precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

UPDATE Accident cu patru morţi pe o şosea din Timiş. Printre victime, o fetiţă de un an şi părinţii ei 

Grav accident rutier pe DN6. Cinci persoane, între care doi copii, implicate. Unul dintre adulţi a decedat

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite