Cinci mașini au luat foc într-o parcare din Lugoj. Incendiul a pornit de la defecțiunea unei BMW X6

0
Publicat:

Pompierii de la ISU Banat au fost chemați, luni dimineața, 2 ianuarie 2023, să intervină într-o parcare din Lugoj, unde ardeau mai multe mașini.

Incendiu în parcare FOTO Lugoj Info
Incendiu în parcare FOTO Lugoj Info

Patru mașini și o autoutilitară au fost cuprinse de flăcări într-o parcare de pe strada Timișorenii din Lugoj. Pompierii de la ISU Banat au intervenit cu două autospeciale și au reușit să limiteze extinderea incendiului și la celelalte autoturisme.

La fața locului s-au deplasat de urgență 12 pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. În urma incendiului, au fost afectate patru autoturisme și o autoutilitară. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, au transmis cei de la ISU Banat.

Incendiu din cauza unei defecțiuni tehnice

Polițiștii și pompierii au început cercetări la fața locului pentru a stabili care a fost cauza producerii incendiului. Oamenii legii au vrut să afle dacă este vorba despre o acțiune intenționată sau despre un accident. Într-un final, după primele concluzia a fost că incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni tehnice la una dintre mașinile aflate în parcare, iar apoi s-a extins.

La data de 2.01.2023, în jurul orei 05.50, polițiștii Municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea unui bloc situat pe strada Timișorii, din municipiu, a izbucnit un incendiu la mai multe autoturisme. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un echipaj de pompieri, care au procedat la stingerea incendiului. Din primele verificări s-a stabilit că incendiul ar fi izbucnit la unul dintre autoturisme, din cauza unor defecțiuni tehnice, ulterior incendiul propagându-se și la alte patru autoturisme din parcare. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii incendiului”, a transmis IPJ Timiș.

Conform Lugoj Info, incendiul a izbucnit la un BMW X6.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite