Incendiu puternic la un bloc din Timișoara proaspăt reabilitat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, marți după-amiază, la un bloc de zece etaje din zona stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara. Blocul a fost recent reabilitat.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale FOTO Ștefan Both
Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale FOTO Ștefan Both

UPDATE: Pompierii au făcut bilanțul intervenției, din care reiese că au fost evacuate 38 persoane, dintre care 2 nedeplasabile. „A ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii. De la sosirea forțelor și mijloacelor la locul intervenției, incendiul nu s-a propagat. ISU Timiș a transmis mesaj Ro Alert. La ora 15.43 incendiul a fost lichidat” arată ISU Timiș.

Potrivit corespondentului „Adevărul” aflat la fața locului, incendiul a izbucnit la acoperișul blocului, iar intervenția promptă a pompierilor a oprit extinderea incendiului la apartamente. 

„La ora 15:13, am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperișul unui bloc situat pe strada FCRipensia din Timișoara.  Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice și un echipaj SMURD. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite