Cea mai importantă cursă ciclistă din vestul ţării, câştigată de un ardelean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa "Max Ausnit" de ciclism pe şosea a fost câştigată de Alex Raicu, de la Tuşnad Cycling Team, cea mai bună echipă românească a sportului cu pedale. În competiţia feminină, pre prima poziţie s-a clasat Alina Rolea, din Câmpulung.

Traseul de 88 de kilometri al Cupei de ciclism de şosea "Max Ausnit" a fost terminat de după 2 ore şi 8 minute de către sportivul din Tuşnad, care a fost premiat de oraganizatori cu 800 de euro, cea mai mare "bucată" din fondul de premiere de 4.000 de euro. Pe locul I la fete s-a clasat Rolea Nicoleta Alina din Câmpulung, care a străbătut traseul în 2 ore şi 32 de minute. Cursa s-a desfăşurat fără evenimente deosebite, doar câţiva dintre ciclişti au fost nevoiţi să se retragă din cauza crampelor musculare sau a unor probleme tehnice.

Singurele obstacole pe care plutonul le-a avut de evitat au fost, conform Redeşteptarea, o nuntă în Cireşu şi o înmormântare în Tapia, care însă au fost scoase de pe carosabil din timp de maşinile antemergătoare. Traseul concursului a avut aproape 100 de kilometri şi a început de pe centura Lugojului, de la Casa Memorială "Max Ausnit", trecând prin localităţile Pogăneşti, Bârna, Jureşti, Săceni, Surducu Mic, Fârdea, Hăuzeşti, Crivina, Criciova, Cireşu, Măguri, Tapia, pentru a ajunge din nou la Lugoj. În total au fost peste 250 de competitori, printre care şi americani, italieni, maghiari sau nemţi.

Citeşte şi:

O competiţie de cilism pe şosea a ocupat toate locurile de cazare din Lugoj

Bicicliştii bucureşteni trimit emisari la Viena. Şase proiecte româneşti participă la „Velo City“ 2013

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite