Carpatair anunţă o crestere de capital de 5 milioane euro din cauza Aeroportului din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carpatair îşi modernizează flota Foto: arhivă
Carpatair îşi modernizează flota Foto: arhivă

Acţionarii elveţieni ai Carpatair au anunţat că fac o nouă investiţie în companie printr-o majorare a capitalului social cu 5 milioane de euro

Adunarea Generală a Acţionarilor Carpatair a decis majorarea capitalului social al companiei cu 5 milioane de euro, investiţie care are scopul finanţarii programului de restructurare şi modernizare a flotei Carpatair.

Conducerea celor de la Carpatair susţin că fac această investiţie ca urmare a renunţării la numeroase curse de pe Aeroportul din Timişoara.
 
„Decizia acţionarilor Carpatair privind aceasta infuzie de capital a fost condiţionată de reducerea numărului de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Timişoara în favoarea aeroporturilor care respectă şi încurajează libera concurenţă” a declarat Nicolae Petrov, preşedinte şi CEO Carpatair.

Carpatair a renunţat la 27 de zboruri de pe Aeroportul “Traian Vuia” din Timişoara, rămânând practic cu doar 12 zboruri.

Reprezentanţii Carpatair îi acuză pe cei la la Aeroportul Timişoara că au oferit preţuri preferenţiale companiei Wizz Air, existând mai multe procese pe rol prin care compania moldavă cere despăgubiri de zece milione de euro.

Carpatair este una dintre cele mai importante companii aeriene românesti, cu sediul central la Timişoara, având capital majoritar elveţian.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite