Cargo este prima trupă din țară care a afișat prețul la bilete în euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Bărar, la borna 52
Adi Bărar, la borna 52

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, va sărbători prin “muncă” împlinirea vârstei de 52 de ani. Evenimentul "Jurnal de bord" va avea loc vineri, de la ora 20.00, la clubul Setup din Timişoara. Ca o noutate absolută, pentru acest eveniment, prețul biletelor de pe afiș este în euro.

Chiar dacă anul acesta se ține mai târziu evenimentul aniversar (Adi Bărar este născut pe 15 ianuarie), liderul trupei Cargo a dorit să continue tradiția concertului "Jurnal de bord", care a ajuns la ediția a IX-a. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 20, în clubul Setup. Ca o noutate absolută, pentru acest eveniment, prețul biletelor de pe afiș este în euro. “Prețul biletului este cinci euro. Este oarecum un spirit de glumă. Cine nu are euro la el poate plăti 20 de lei, ceea ce înseamnă un curs de schimb valutar mult mai convenabil”, a declarat Adi Bărar.

Pentru evenimentul de mâine seara, Adi Bărar a pregătit cel puțin două ore de muzică bună. Printre invitați se numără Farkas Szilamer, care cântă la sitar și bamsuri, Mircea Bunea Trio, cei din trupa Adi Bărar Band, plus Cargo. “În fiecare an încerc să aduc ceva nou. Dacă în 2011 am făcut o piesă și am cântat alături de un DJ, acum va fi un moment mai special. Este vorba de sunete de atmosferă aduse de Farkas Szilamer, cu sitar și bamsuri. Eu voi cânta la chitară alături de el”, a mai spus Bărar.

Șansa la o chitară cu autograf

Ca în fiecare an, şi de această dată, spectatorii vor avea şansa de a câştiga pe baza biletului de intrare o chitară oferită de Adi Bărar, cu sprijinul magazinului de instrumente Muzikia. “Oricine care cumpără unul sau mai multe bilete se califică la tombolă. Sper ca în acest an chitrara să ajungă la cineva care chiar își dorește să cânte la ea. Câștigătorii primelor două ediții nu s-au folosit de ea. Primul a dorit să o vândă imediat, iar anul trecut a câștigat un om de ordine din club”, a mai spus Adi Bărar.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite