Cad prețurile în supermarketurile din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada sărbătorilor Pascale îi îndeamnă pe mulți români să facă cumpărăturile în Ungaria. Povestea anilor trecuți a rămas în picioare și acum, masa de Paște fiind mai ieftină la vecini.

Marfa vecinilor este mai de calitate, oferta mai variată, și nu în ultimul rând, prețurile sunt mai mici la produsele care poartă eticheta “akcio” (reducere). Supemarketurile din Szeged și din orașele de lângă granița de vest vin și de această dată cu oferte atractive în perioada Paștelui. Spre exemplu, Cora are oferte pentru perioada 19 aprilie-5 mai, în care cumpărătorii pot câștiga sute de cartele valorice. Prețurile cad cu 30 la sută pentru foarte multe produse, de la cele alimentare, la cele de menaj sau uz casnic.

Aldi are reduceri între 14-20 aprilie, iar asta înseamnă până la minus 35 la sută la produsele alimentare. Între 15-23 aprilie, cei de la Auchan au campania “La noi prețurile umblă pe jos”. Spre exemplu, un cofrag cu 30 de ouă costă 600 de forint, ceea ce înseamnă 9,6 lei.
Penny Market este printre cei care vine cu prețuri mici și de Paște. Aici puteți găsi produse, în special cele specifice sărbătorilor, cu prețuri reduse cu până la 30 la sută. Între 15 și 23 aprilie, Tesco reduce prețurile până la 35 la sută.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite