Baştanul Ionelaş Cârpaci are 17 dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii 10 ani reclamaţiile pe numele lui Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, au curs către procurorii timişoreni. Ionelaş a scăpat de cele mai multe ori basma curată. Naşul mafiei imobiliare ţigăneşti şi-a găsit însă naşul în persoana procurorului Angela Tufariu, care i-a pus cătuşele baştanului.

Chiar dacă acuzaţiile aduse baştanului erau foarte grave, procurorii nu au adunat suficiente probe pentru trimiterea în judecată, în cele mai multe cazuri dispunându-se neînceperea urmăririi penale(NUP).

În ultimii 10 ani, la Parchetul Judecătoriei Timişoara s-au depus opt plângeri penale împotriva lui Ionelaş. Acesta este acuzat de ameninţare, şantaj, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea infractorului, asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni, loviri şi alte violenţe, calomnie, ultraj contra bunelor moravuri sau violare de domiciliu.

În şapte din cazuri, baştanul a primit NUP. Într-un singur caz a fost trimis în judecată, dar a scăpat basma curată pentru că fapta lui s-a prescris. La Parchetul Curţii de Apel Timişoara, Ionelaş este cercetat în patru dosare penale. Ionelaş a fost chiar arestat în dosarul mafiei imobiliare care a luat terenuri cu acte false. În cadrul acestei anchete baştanul Ionelaş a fost pus faţă în faţă cu milionarul sirian Jabri Tabrizi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite