Avocatul Florin Kovacs este adeptul socializării prin vânătoare după modelul Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Florin Kovacs a înţeles de la Ion Ţiriac că vânătoarea este un mod în care se pot face prieteni importanţi. Kovacs este adeptul socializării cu puşca în mână, iar unul din visele lui este să meargă la vânătoarea de la Balc, cu Ion Ţiriac.

Avocatul timişorean Florin Kovacs a intrat în rândul vânătorilor cu acte în regulă în urmă cu patru ani, după mai multe ieşiri în teren la care a participat în calitate de observator. „Am văzut că esenţa o reprezintă întâlnirea de după vânătoare, un prilej extraordinar de socializare. Mi-am dat seama că vânătorii sunt oameni extrem de inteligenţi”, a spus Kovacs, care vânează foarte bine pentru un avocat şi pledează în faţa instanţei foarte bine pentru un vânător.

Exemplul Ţiriac

Kovacs susţine că a dobândit pasiunea de a merge la vânătoare şi după ce a văzut ce se întâmplă la vânătorile organizate de Ion Ţiriac, la Balc, unde participă oameni foarte importanţi. Aşa a înţeles că este un prilej foarte bun de a-ţi face relaţii.
„Scopul vânătorii nu este să vânezi, ci să întâlneşti camarazi, oameni interesanţi din toate domeniile de activitate. Se construiesc legături între oameni şi cel mai bun exemplu este Ţiriac”, a spus avocatul, care a mărturisit că şi-ar dori să participe la o vânătoare la Balc. „Cred că oricărui vânător i-ar plăcea să meargă la vânătoarea de la Balc datorită importanţei oamenilor care participă acolo”, a mai spus Kovacs. Acesta are şi o teorie interesantă când vine vorba de pasiunea fiecărui bărbat. „Unora le plac maşinile sport, altora manechinele şi altora vânătoarea. Dacă îţi plac toate trei la un loc, te cheamă Ţiriac”, a mai spus Florin Kovacs.

Avocatul vânătorilor

Chiar dacă mulţi văd cu ochi răi vânătoarea în general şi ce se întâmplă la Balc, în special, ca un avocat cu experienţă, Kovacs este gata oricând să ia apărarea vânătorilor. „Mulţi critică pentru că sunt în necunoştinţă de cauză. Este un ţarc şi acelaşi lucru se întâmplă şi la o fermă unde se ucid mii de porci. Nu se merge pe un teren de vânătoare şi se vânează haotic, este fals”, a susţinut Kovacs. Chiar dacă este unul din vânătorii de lux, având patru câini şi cinci arme, Kovacs coboară şi la nivelul vânătorilor săraci care au în dotare o traistă şi o puşcă.
„Când intri pe un teren de vânătoare toată lumea este egală şi toată lumea respectă ce zice şeful grupei, cel care organizează vânătoarea”, a spus Kovacs.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite