Atmosfera de port pescăresc în elegantul Parc al Rozelor din Timişoara. Se pregăteşte cel mai mare festival al creveţilor
0Parcul Rozelor din Timişoara va lua aspectul şi mirosul unui port pescăresc din zona Meditarenei. Peste trei tone de creveţi se vor găti în cel mai frumos parc din oraş.
Taverna Racilor din Bucureşti aduce la Timişoara un mare eveniment culinar cu specific pescăresc. Între 30 august şi 2 septembrie, în Parcul Rozelor va mirosi ca într-un port pescăresc din zona Mediteranei, la Festivalul Racilor şi Fructelor de mare.
Din meniu nu lipsesc racii, rapanele, scoicile, creveţii, tentaculele, calamarii, midiile, dar se vor găti şi numeroase sortimente de peşte.
Taverna Racilor îşi propune să promoveze cultura consumului de raci, în cadrul cât mai multor evenimente, târguri sau festivaluri.
„Taverna Racilor este un proiect marca Raci.ro şi s-a născut din dorinţa de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor şi totodată de a facilita consumul preparatelor pe bază de raci”, aflăm de pe site-ul oficial al organizatorilor.
"Cel mai mare festival al crevetilor din Europa, în Parcul Rozelor din Timişoara", aşa sună anunţul evenimentului de pe Facebook.

Aflăm că în cele patru zile de festival, în Parcul Rozelor se vor găti peste trei tone de creveţi. În meniul de creveţi găsim: creveţi grill, creveţi black tiger, creveţi sote cu usturoi, creveţi sweet chili.