Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara: o aeronavă a revenit la sol după ce un geam s-a fisurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava "Carpatair" care a decolat la ora 18.00 spre Bergamo, Italia, a revenit pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, pilotul luând această decizie din cauza unui geam fisurat în carlingă.

FIsura a apărut în fereastra de pe partea copilotului, după jumătate de oră de zbor, şi exista oricând pericolul depresurizării. Echipajele de urgenţă ale aeroportului au fost alertate, pentru orice eventualitate, însă intervenţia lor nu a fost necesară. Aterizarea a decurs fără probleme, iar cei 69 de pasageri au plecat spre destinaţia iniţială cu o altă aeronavă.

Conform reprezentanţilor companiei, fisura care a apărut în timpul zborului la unul dintre straturile exterioare ale parbrizului nu a pus în niciun fel în pericol aeronava, decizia pilotului de a reveni la Timişoara fiind o precauţie.

Un alt avion Carpatair a rămas la sol la Timişoara, tot astăzi în urma unui mesaj dat de instrumentele de bord, care a dus la o verificare a aeronavei. Cei 76 de pasageri ai cursei Timişoara - Iaşi au făcut călătoria cu un alt avion.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite