Atac în stil mafiot în Timișoara: Maşina directorului piețelor a fost incendiată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mașina de serviciu a directorului piețelor din Timișoara, Mirel Pop, a fost incendiată chiar în fața locuinței sale, conform OpiniaTimisoarei.ro 

Marți seară (5 decembrie/2023) în jurul orei 02, un apel la 112 a anunțat faptul că un autoturism de pe strada Basarabia, din Timișoara, este în flăcări.

Au fost trimise de urgență două autoturisme de stingere la fața locului

Mașină incendiată în Timișoara
Mașină incendiată în Timișoara. Foto: OpiniaTimișoarei

Când pompierii au ajuns la fața locului, mașina era în flăcări.

Pompierii au stins incendiul, iar ulterior informațiile au scos la iveală faptul că a fost vorba de o acțiune intenționată.

Din primele informații, incendiu ar fi izbucnit în partea din față a mașinii. O cârpa îmbibată cu motorina a fost găsită sub roata din dreapta.

Pompierii nu au găsit nimic care să indice că incendiul ar fi izbucnit în urma unei defecțiuni tehnice.

Poliția a demarat o anchetă în legătură cu incendiul la mașina care aparține societății Piețe SA

Până la ora actuală directorul Mirel Pop nu a putut fi contactat.

"La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat"- au declarat autoritățile.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru "stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului", potrivit Poliției Secția 4 Timișoara.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite