Mașină incendiată în toiul nopții la Brașov. Autorii au fost prinși, dar motivul faptei este încă necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbați au dat foc unei mașini în toiul nopții, la Brașov. Unul a ținut de șase și altul a turnat benzină și a dat foc, dar nu se știe încă motivul pentru care au recurs la acest gest.

Doi bărbați au incendiat o mașină la Brașov FOTO Vocea Vâlcii
Doi bărbați au incendiat o mașină la Brașov FOTO Vocea Vâlcii

Doi bărbați care au dat foc unui autovehicul au fost reținuți de polițiștii brașoveni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cei doi ar fi incendiat mașina la începutul acestei luni. Polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție la domiciliile celor doi suspecți, unul din Brașov și altul din Predeal.

Ancheta făcută de polițiști în acest caz a arătat că, în jurul orei 02.00 dimineața bărbații s-ar fi deplasat cu fețele acoperite în zona unde se afla autovehiculul parcat și, în timp ce unul dintre suspecți asigura zona pentru a nu fi descoperiți, celălalt bărbat a aruncat cu un lichid inflamabil pe autovehicul, apoi i-ar fi dat foc”, a precizat agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 3 februarie 2023, iar autovehiculul a ars în proporție de 60%. Pagubele înregistrate au fost evaluate la 7.000 de euro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov spun că încă nu se cunoaște motivul incendierii autovehiculului, chiar dacă persoanele au fost recunoscute. Cel mai probabil, cei doi au fost identificați în urma imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar acum anchetatorii încearcă să afle și ce i-a împins la acest act.

Cei doi suspecți care ar fi autorii incendierii din 3 februarie 2023 au fost, mai întâi, reținuți pentru 24 de ore, iar în data de 22 februarie 2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov  a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

În octombrie 2017, mașina unei cunoscute jurnaliste din Brașov, Onelia Pescaru, a luat și ea foc, în fața casei în care locuiește aceasta. Atunci, deși realizatoarea de emisiuni a indicat un suspect, concluzia anchetei a fost că autoturismul a luat foc din cauza unui șoarece care ar fi ros cabluri și conducte din interiorul mașinii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite