"Anatomia iubirii", prezentată de un dansator, un actor şi un pianist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Dar cu pianistul cine dansează" va putea fi văzut, sâmbătă, la Timişoara Foto: Asociaţia Sfera
"Dar cu pianistul cine dansează" va putea fi văzut, sâmbătă, la Timişoara Foto: Asociaţia Sfera

Trei tineri artişti vor dansa o poveste de iubire pe acorduri live de pian, înconjuraţi de creaţiile studenţilor Facultăţii de Arte şi Design a Universităţii de Vest

„Dar cu pianistul cine dansează?” este un spectacol de teatru-dans-muzică "despre iubire, despre căutarea fericirii, despre dorinţa de a fi iubit şi înţeles, despre pericolul lipsei de comunicare. De fapt, e o anatomie a iubirii. Un dialog între trei oameni: dansator, actor şi pianist”, dezvăluie protagoniştii.

Regia şi coregrafia spectacolului sunt realizate de Tünde Baczó, iar muzica este compusă de Tibor Cári, laureatul  Premiului UNITER în 2013 pentru muzică de teatru. Ei performează în spectacol alături de actorul Alin State, protagonist al mai multor proiecte teatrale independente, dar şi în recentul film „Rocker”. Scenografia este creată de Vladimir Turturică. 

Spectacolul „Dar cu pianistul cine dansează?” prezentat de Asociaţia Sfera Timişoarei, va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19.00, în Galeria Mansardă.

Este un eveniment ce susţine candidatura oraşului Timişoara la titlul de Capitala Culturală  Europeană 2021.

Accesul la spectacol va fi liber, iar spectatorii vor putea face donaţii pentru Asociaţia Sfera Timişoarei.

Asociaţia Sfera Timişoarei este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în luna aprilie 2013, îşi propune stimularea şi dezvoltarea spiritului civic al oamenilor de toate vârstele, conştientizarea şi participarea lor activă în viaţa comunităţii prin voluntariat, schimb de experienţă, donarea şi reciclarea bunurilor. 

Asociaţia a organizat, în premieră, evenimentul “1 Iunie pentru toţi copiii” pe malul Begăi, apoi "Ziua seniorilor activi" la Ştrandul UMT şi cel mai recent a fost partener cultural al Festivalului Plai de la Muzeul Satului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite