HC Caraş-Severin a câştigat derby-ul Banatului în deplasare, 23-22 cu Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un antrenor nou şi cu o echipă mult schimbată faţă de sezonul trecut, CH Poli a debutat cu un eşec dureros în noul campionat, în faţa rivalilor bănăţeni de la Reşiţa, la doar un gol diferenţă.

Meciul disputat luni seara a fost unul pe muchie de cuţit, iar în primele 20 de minute ambele echipe au condus pe tabela de marcaj. Reşiţenii antrenaţi de Aihan Omer au preluat, însă, conducerea înainte de pauză, conducând cu 12-11 la jumătatea partidei. Diferenţa de un gol se va păstra până la finalul meciului câştigat de cărăşeni cu 23-22. Chiar cu multe schimbări la echipă, timişorenii nu au reuşit să scape de una din problemele din trecut: au ratat trei aruncări de la 7 metri, care le-ar fi putut aduce victoria.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Stelian Irimiaş, cu şapte gouri, în timp ce de la reşiţeni cel mai mult a înscris Ilie Vaidasigan, fost jucător al alb-violeţilor, care a avut 11 reuşite. "Un meci greu, aşa cum mă aşteptam, cu o echipă ce joacă împreună de foarte mult timp. Astăzi din păcate, linia de 9 metri n-a jucat la valoarea ei, iar dacă nu funcţionează acest compartiment, nu poţi emite pretenţii. Felicit echipa din Reşiţa, a venit motivată. Şi noi am fost motivaţi, dar s-a văzut lipsa de omogenitate şi presiunea meciurilor oficiale", a spus antrenorul CH Poli, Constantin Ştefan, după prima partidă oficială pe banca alb-violeţilor.

Citeşte şi:

Prezentarea oficială a handbaliştilor de la Poli. Începe Cupa "Politehnica" la Sala Olimpia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite