Alina Gorghiu vrea să candideze pentru un loc de europarlamentar. Primarul Timişoarei: „Are dezlegare să facă uz de susţinerea mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, intenţionează să candideze pentru un loc de europarlamentar pe listele PNL. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, care a spus că Alina Gorghiu i-a transmis că intenţionează să îşi depună candidatura.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat în conferinţa de presă susţinută la partid că senatorul de Timiş Alina Gorghiu vrea să candideze pentru un post de europarlamentar. Robu a mai declarat că Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, întrunit joi seara în şedinţă, a votat în unanimitate susţinerea candidaturii.

„Avem deocamdată anunţată candidatura doamnei senator Alina Gorghiu. Am avut o discuţie telefonică şi mi-a spus că doreşte să îşi anunţe candidatura. Evident că i-am spus că o să aibă susţinerea mea. Am pus pe ordinea de zi a şedinţei de joi şi acest subiect. În unanimitate BPJ consideră potrivită candidatura doamnei Alina Gorghiu şi apreciind prestaţia doamnei Gorghiu, BPJ şi-a dat votul pentru susţinerea candidaturii”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai declarat că i-a dat Alinei Gorghiu libertatea să se folosească de numele său pentru obţinerea unui loc cât mai bun pe listă. „I-am transmis că are dezlegare să facă uz în actul de comunicare şi unde consideră de cuviinţă de susţinerea mea şi a Biroului Politic Judeţean. A fost prezentă foarte mult în judeţ, a organizat o mulţime de conferinţe de presă prin care şi-a prezentat activitatea parlamentară. Prestaţia dânsei are aprecierea noastră şi avem încrederea că şi din postura de europarlamentar îşi va face datoria”, a mai declarat Nicolae Robu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite