Alexandru Andrieş concertează la Timişoara cu ocazia albumului aniversar “Interioare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Andrieş revine în concert la Timişoara
Alexandru Andrieş revine în concert la Timişoara

Alexandru Andrieş vine la Timişoara să prezinte cel mai recent proiect muzical al său, lansat în primăvară acestui an, cu ocazia împlinirii a trei decenii de la scoaterea pe piaţă a primului său album. Concertul va avea loc miercuri, 24 septembrie, ora 20:00, la Filarmonica “Banatul” din Timişoara.

În 1984, Alexandru Andrieş îşi lansa albumul de debut intitulat „Interioare”, apărut atunci sub umbrela Casei de Discuri Electrocord. “Ideea a fost să marcăm acest lucru printr-o ediţie specială, în primul rând o variantă remasterizată a întregului album, făcută la nivelul tehnic de azi – de acest lucru s-a ocupat domnul Victor Panfilov şi eu zic că i-a ieşit foarte bine”, declara artisul în primăvara anului 2014. 

În cei 30 de ani de activitate, cântăreţul de folk, jazz şi blues, Alexandru Andrieş, a adunat peste 3.000 de concerte şi are o discografie bogată, care cuprinde peste 45 de proiecte muzicale.

Albumul aniversar „Interioare” conţine nouă cântece preluate de pe albumul de debut, din 1984, şi prezentate într-o variantă nouă, inedită. Totodată, la realizarea albumului din 2014 au contribuit şi Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu, în calitate de invitaţi ai artistului. 

În 24 septembrie 2014, de la ora 20.00, „Interioare” va putea fi ascultat live de către timişoreni la Filarmonica “Banatul”. Alături de Alexandru Andrieş vor fi pe scenă şi cei trei muzicieni invitaţi la realizarea albumul aniversar: Maria Ioana Mîntulescu (voce), Berti Barbera (percuţie şi muzicuţă) şi Sorin Romanescu (chitară). 

Preţul biletelor la concert variază între 40 şi 60 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, de la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti. 

   

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite