Aleşii timişeni intră în era digitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii judeţeni din Timiş nu vor mai căra după ei teancuri de hârtii pe la şedinţele de consiliu şi cele de comisii. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, i-a anunţat pe consilierii judeţeni că vor căpăta tablele în schimbul hârtiilor. CJT spune că gadget-urile vor fi obţinute gratuit.

Vremea cărării de proiecte de hotărâre în format hârtie a apus la Consiliul Judeţean Timiş. Reprezentanţii poporului vor fi dotaţi cu tablete, acestea vor înlocui clasica modalitate de analiză a proiectelor de hotărâre. Mai mult, spune vicepreşedintele Călin Dobra, aceste minuni ale tehnicii vor intra în dotarea instituţiei în mod gratuit.

„Putem achiziţiona fără cost tablete care pot fi date spre folosinţă consilierilor judeţeni, pentru a nu mai avea atâta hârţogărie. Dacă sunteţi de acord, atunci putem să începem discuţiile cu operatorii”, a anunţat vicepreşedintele CJ Timiş Călin Dobra, în ultima şedinţă de consiliu.

„Avem posibilitatea să achiziţionăm aceste tablete fără nici un fel de costuri, doar prin contractul pe care îl avem cu societatea de telefonie. În perioada următoare probabil că veţi avea aceste tablete”, a adăugaut preşedintele CJ Timiş Titu Bojin.

Votul efectiv pentru această propunere nu a mai fost efectuat, dar în urma unei înşelegeri tacite se pare că iniţiativa va deveni realitate. Să sperăm că cei care vor beneficia de aceste vor folosi gadget-urile pentru ce au fost propuse şi nu pentru a juca Solitaire în şedinţele plicticoase.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite