ADMITERE FACULTATE 2013 Încep înscrierile la Universitatea Politehnică din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Politehnica aşteaptă o nouă generaţie de studenţi. FOTO: Vali Silaghi
Universitatea Politehnica aşteaptă o nouă generaţie de studenţi. FOTO: Vali Silaghi

Admitere facultate 2013 / Universitatea „Politehnica” din Timişoara organizează concurs de admitere pentru ciclul licenţă la 56 de specializări, în cele 10 facultăţi. Înscrierile încep luni şi se pot face şi on-line.

Universitatea „Politehnica” din Timişoara organizează concurs de admitere pentru ciclul licenţă la 56 de specializări, în cele 10 facultăţi. Admiterea se face pe baza probelor de verificare a cunoştinţelor/abilităţilor sau pe bază de dosare. Oferta pentru anul universitar 2013 – 2014 cuprinde 2.200 locuri fără taxă şi 880 locuri cu taxă.

Candidaţii se pot înscrie în perioada 15 – 19 iulie, la sediile facultăţilor. Concursul de admitere va avea loc în data de 23 iulie la toate specializările, cu excepţia celor de la Facultatea de Arhitectură, la care concursul va avea loc în perioada 22 – 23 iulie pentru specializarea Arhitectură, respectiv în data de 24 iulie pentru specializarea Mobilier şi Amenajări Interioare. Înscrierea candidaţilor se poate face şi online, urmând paşii descrişi pe site-ul instituţiei, la secţiunea Admitere 2013.

UPT se numără printre puţinele universităţi din ţară care oferă cazare tuturor studenţilor săi, netimişoreni, în cele 16 cămine studenţeşti (peste 5.000 de locuri de cazare) proaspăt renovate. Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferenţiale. Studenţii UPT îşi desfăşoară orele de educaţie fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit şi unul descoperit; terenuri acoperite şi descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forţă şi fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru studenţi. De asemenea, studenţii UPT beneficiază de gratuitate pe transportul în comun din Timişoara.

Citeşte şi:

S-a dat startul admiterii la Universitatea de Vest din Timişoara

REZULTATE BACALAUREAT 2013 Cum îţi schimbă viaţa 65 de sutimi în plus la o notă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite