Adi Bărar, liderul de la Cargo, face cadou o chitară de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a opta ediţie a concertului de ziua lui Bărar, „Jurnal de bord”, va avea loc sâmbătă, în clubul The Factory Pub. Muzicianul va cânta cu o serie de invitaţi, printre ei fiind în premieră şi un DJ.

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, şi-a obişnuit fanii cu un spectacol deosebit de ziua lui de naştere. Evenimentul intitulat „Jurnal de bord” a ajuns la cea de a opta ediţie şi se va desfăşura într-o locaţie nouă, la „The Factory Pub“. Adi Bărar va fi alături de prietenii şi fanii lui la aniversarea celor 51 de ani, pe care i-a împlinit pe 15 ianuarie.

După ce am scris cartea intitulată «Jurnal de bord» în care am povestit despre evoluţia mea pe plan muzical, m-am hotărât să transpun într-un spectacol, cu ajutorul prietenilor muzicieni, toate etapele din viaţa mea. A pornit mai mult ca o joacă”, a spus Adi Bărar, care va oferi de ziua lui o chitară unui fan care va fi desemnat prin tragere la sorţi. „Este o chitară Ibanez cu semnătura mea. Se pare că vom avea o tradiţie cu această chitară cadou”, a mai afirmat Bărar. Şi în acest an, „Jurnal de bord” va ilustra pe note muzicale etapele parcurse de Adi Bărar, care va avea o serie de invitaţi speciali. Printre ei se află DJ K-Lu, Albert Zozo, Călin Cercel, Zsolt Szabo, Adi Şchiopu şi Mircea Bunea Trio. 

Nu vor lipsi nici momntele oferite de Adi Bărar Band, cea mai nouă „jucărie” a muzicianului, iar în final mult aşteptatul concert Cargo. „Cu această ocazie voi colabora pentru prima oară în viaţa mea pe scenă cu un DJ. L-am auzit pe DJ Kalu şi mi s-a părut foarte bun în meseria lui“, a mai spus Adi Bărar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite