Adelina Pestritu îi face cocktail designerului Adrian Haiduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adelina Pestriţu, vedeta postului Kanal D, va fi punctul de atracţie al unui eveniment care va avea loc miercuri, la Timişoara. Ea va prepara un cocktail special, numit „Spicy by Adrian Haiduc”.

Un bar din Timișoara vrea să introducă în meni cocktailul “Spicy by Adrian Haiduc”. Băutură care poartă numele excentricului designer timișorean, care a realizat diverse recorduri mondiale, de la cel mai lung cercel, cel mai lung mărțișor, până la prezentarea unei colecții de bijuterii la cea mai mare înălțime.

Fosta doamnă Vârciu va prepara la miercuri, la ora 19, în cafeneaua Dominion, cocktailul „Spicy by Adrian Haiduc”, o băutură despre care artistul spune că este „tare”. “Adelina va încerca să combine cât mai bine ingrediente, care sunt dintre cele mai diverse, printre care şi turtă dulce şi chilli, pentru ca originala băutură să fie un succes”, spune Haiduc.

Proprietarii localului vor să-i mulţumească timişoreanului pentru performanţele cu care şi-a reprezentat până acum ţara şi oraşul natal.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite