ACS Poli Timişoara, la cea mai drastică înfrângere a sezonului, 0-3 cu Steaua: "Atât putem în acest moment"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ACS a pierdut la scor de neprezentare. FOTO: Adevărul
ACS a pierdut la scor de neprezentare. FOTO: Adevărul

Echipa bănăţeană nu a avut niciun şut pe poarta adversă în meciul disputat sâmbătă seara pe Arena Naţională şi nu reuşeşte să iasă din seria negativă din Liga 1, unde a înregistrat patru înfrângeri şi două egaluri în ultimele şase meciuri.

ACS Poli a rezistat în faţa Stelei doar jumătate din prima repriză, până la golul italianului Piovaccari. Echilibrul s-a rupt iremediabil în minutul 40, când Nohai a văzut al doilea cartonaş galben, pentru un fault în careu, iar Stanciu a transformat penalty-ul, ducând scorul la 2-0. Scorul final a fost stailit de Adrian Popa, cu un sfert de oră înainte de final, stelistul înscriind cu un şut de la distanţă, deviat de Ovidiu Petre

Căpitanul echipei timişorene este nemulţumit de rezultat, însă conştient de diferenţa de valoare dintre cele două echipe. "Am pierdut la un scor categoric şi a câştigat echipa cea mai bună. Noi am încercat să jucăm cât mai bine, dar se pare că atât putem în acest moment. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele 10", a spus Ovidiu Petre la DigiSport.

"E greu să joci contra Stelei 11 contra 11, dar mai 10 contra 11. Echipa mea a avut atitudine, dar atât am putut. Valoarea individuală s-a văzut şi nu poţi cere mai mult unui jucător care nu poate mai mult. Este o diferenţă între Steaua şi celelalte echipe. La Steaua se văd anumite automatisme. Este diferenţă între Steaua şi Poli. Steaua a tratat cu foarte mare seriozitate acest meci. Ei au avut nevoie de o repetiţie pentru meciul cu Chelsea. Aşa cum este o diferenţă între Steaua şi Poli, aşa este şi între Chelsea şi Steaua", a spus şi antrenorul Valentin Velcea.

Citeşte şi:

Vali Velcea înainte de meciul cu Steaua: „Arma noastră secretă este echipa”

ACS Poli Timişoara, calificare fără emoţii în optimile Cupei României

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite