ACS Poli Timişoara, calificare fără emoţii în optimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa bănăţeană a învins pe FC Bihor în deplasare, la Oradea, cu 1-0, după un joc în care n-a excelat, însă nici nu a avut mari dificultăţi în vaţa unui adversar dintr-o ligă inferioară.

Antrenorul Valentin Velcea a trimis în teren următoarea formulă: Pap - Belu, Petrovic, Şeroni, Nicola, Bărbuţ, Poparadu, Trandu, Popovici, Boldea, Furtado. Pe parcurs, au mai intrat Ruiz, Modlovan şi Dragomir. Partida a fost în mare parte echilibrată, însă fără prea multe eforturi ofensive convingătoare din partea niciuneia dintre echipe.

În cele din urmă, ACS Poli Timişoara şi-a respectat blazonul de echipă de primă ligă, iar în minutul 74 internaţionalul de tineret Cristian Bărbuţ a înscris cu capul după o centrare a lui Nicola. "Felicit echipa prin prisma rezultatului, dar din păcate, unele momemente al jocului au lăsat de dorit. Aveam pretenţii mult mai mari de la jucătorii mei, sunt totuşi jucători de la Liga I. Astăzi am vrut să văd personalitatea şi mentalitatea jucătorilor. A fost un test înaintea meciului cu Steaua. Mă aşteptam să fie un joc mult mai uşor din cauza responsabilităţii jucătorilor. S-a văzut cu ochiul liber care a fost echipa mai bună", a spus Vali Velcea la DigiSport.

Citeşte şi:

Ripensia Timişoara - Universitatea Cluj, reeditarea primei finale din istoria Cupei României

O nouă echipă de fotbal din Liga a V-a cu magazin on-line

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite