Accident rutier în județul Timiș. O femeie a fost declarată moartă, iar doi copii au ajuns la spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 10 aprilie, pe DJ 692 în localitatea Sânandrei, județul Timiș. O femeie a murit, iar doi copii au ajuns la spital.

Arhiva foto
Arhiva foto

UPDATE Conform IPJ Timiș, „un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre localitatea Sânandrei spre localitatea Carani din județul Timiș, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, fără a se asigura corespunzător, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia, ulterior, primul autoturism intrând în coliziune față-spate cu autocamionul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani.”

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto in vârstă de 35 de ani și a doi minori, o fată în vârstă de 11 ani si un baiat în vârstă de 14 ani, precum și decesul unei femei în vârstă de 38 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident.

Știrea inițială

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 10.04.2023, ora 16:30 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 692 în localitatea Sânandrei”, transmite ISU Timiș.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

La fața locului au sosit în sprijin două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„În accident au fost implicate un autoturism și un camion, în care se aflau cinci persoane, dintre care doi copii. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Acesta a fost extras și predat unei ambulanțe SAJ”, adaugă ISU Timiș.

Din nefericire, o femeie (pasager în autoturism) a fost declarată decedată de către medicul SAJ.

Conducătorul camionului nu necesită îngrijiri medicale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite