A burduşit căruciorul copilului cu bomboane şi ciocolate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paznicii de la supermarket au recuperat dulciurile furate
Paznicii de la supermarket au recuperat dulciurile furate

Un bârlădean a fost prins de oamenii de la pază al unui supermarket din Timişoara cu dulciuri furate în valoare de 800 de lei

Bârlădeanul a intrat în supermarket cu copilul aflat în cărucior, cu gândul îşi facă proviziile de dulciuri ca pentru tot anul. Acesta a burduşit buzunarele căruciorului cu bomboane şi ciocolate în valoare de peste 800 de lei.

Nu a putut însă să înşele vigilenţa paznicilor, care l-au oprit după ce a trecut de casă. Au fost anunţaţi jandarmii, care au ajuns în scurt timp la faţa locului şi l-au ridicat pe bărbat.  

„Am identificat un bărbat din Bârlad, judeţul Vaslui, fără ocupaţie şi fără antecedente penale, care a încercat să sustragă mai multe dulciuri pe care la avea ascunse în buzunarul de la căruciorul copilului. S-au întocmit acte premergătoare, referitor la săvârşirea infracţiunii de furt, furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, 209 Cod Penal, care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, a declarat plutonierul Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite