1,5 kilograme de droguri şi 35 de ghivece cu plante de cannabis confiscate de poliţiştii antidrog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii de la structura antidrog au destructurat o grupare organizată ce acţiona pe linia drogurilor de risc. În urma unor flagrante şi percheziţii, au fost confiscate în total 1.200 grame de marijuana, 235 grame haşiş, în valoare de aproximativ 75.000 de lei.

Poliţiştii aveau încă de anul trecut informaţii privind această grupare, moment în care au declanşat şi o anchetă. Grupare alimenta cu droguri piaţa ilicită din Timişoara şi Lugoj, haşişul şi cannabisul fiind introduse în ţară de către un tânăr de 32 de ani. Bărbatul şi-a creat o întreagă reţea de distribuire a drogurilor la nivel stradal, inclusiv în rândul minorilor. Fiecare vânzător avea asupra lui cantităţi cuprinse între câteva zeci de grame şi chiar jumătate de kilogram de stupefiante.

În momentul în care au încercat să îi prindă pe suspecţi, doi dintre aceştia au încercat să fugă, dar au fost blocaţi de poliţişti. Pe lângă droguri, poliţiştii au mai găsit asupra lor şi 620 de euro, respectiv 4.400 de lei.

Procurorulde caz al DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara a dispus reţinerea a cinci dintre membrii grupării pentru 24 de ore, iar ulterior, instanţa a emis mandate de arestare pe numele a patru dintre aceştia, pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc, pentru care riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite