Zăpada dă de furcă şoferilor în judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 utilaje de deszăpezire lucrează fără oprire pe drumurile mureşene. Până acum, circulaţia nu a fost oprită pe drumurile judeţene sau cele naţionale, dar există porţiuni de drum care dau de furcă şoferilor.

În special, între Reghin şi Boresc- Harghita sau între Bălăuşeri –Miercurea Ciuc, Harghita pe drumurile naţionale zăpada este frământată şi stratul ajunge chiar până la 4 cm. Zăpada îngreunează circulaţia între Sărmăşel şi Reghin sau Lunca Tecii şi judeţul Bistriţa. Pe drumurile naţionale care traversează judeţul Mureş au fost împrăştiate peste 70 de tone de antiderapant. La această oră ninge în continuare în toată Transilvania. Şoferii sunt sfătuiţi să ceară informaţii înainte de a pleca la drum şi să afle care este starea autostrăzilor şi a drumurilor naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360.

Autorităţile roagă şoferii să nu se încumete la drum dacă nu este necesar. Înainte de a urca în maşină trebuie verificată instalaţia de încălzire. Maşina trebuie echipată cu pături, apă, hrană, iar rezervorul să fie plin. În cazul în care viscolul sau ninsoare îngreunează circulaţia ar fi indicat ca şoferii să tragă pe dreapta şi să sune la 112. 

citeşte şi: 

FOTO VIDEO Braşovul sub zăpadă. Străzile sunt pustii, iar deszăpezirea se face cu lopata

Prăpăd în Bărăgan. Viscolul a închis Autostrada Soarelui, 4 drumuri naţionale, 10 judeţene şi a lăsat în beznă 5.000 de oameni

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite