Wizz Air introduce taxa pentru bagajele de mână. Află cât vom plăti înaintea fiecărei călătorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air
Wizz Air

Compania low-cost Wizz Air introduce o taxă pentru bagajele de mână pentru toate cursele, inclusiv cele de pe Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureș.

Taxa este de 20 euro dacă este achitată la înregistrarea pe aeroport şi de 30 eurola poarta de îmbarcare. O taxă mai redusă, de 10 euro, este plătită în cazul în care opţiunea de bagaj de mână este achiziţionată online, cu cel puţin 3 ore înainte de decolare.

Scopul introducerii acestei taxe îl reprezintă supraaglomerarea avioanelor Wizz în timpul zborurilor, din pricina bagajelor de mână prea mari. Acest lucru îngreuna accesul pasagerilor la locuri, fiind creată o stare de disconfort în rândul acestora.

Considerăm că o taxă 10 de euro pentru bagajele mari de cabină va încuraja cea mai mare parte dintre pasageri să călătorească doar cu un bagaj mic de cabină, care poate fi aşezat sub scaunul din faţă. Acest lucru va crea din procedurile de îmbarcare o experienţă mult mai plăcută, fără disconfortul culoarelor aglomerate, prin supraaglomerarea spaţiului redus de depozitare şi fără întârzirile constante pentru debarcarea bagajelor în exces. Mai puţină greutate la bord va rezulta şi în mai puţin combustibil folosit, reducând costurile şi protejând mediul înconjurător”, spune Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.    

Taxa se aplică începând de azi, fiind valabilă în cazul tuturor curselor Wizz Air.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite