Târgu-Mureş:Cele mai bune oferte de vacanţă ale agenţiilor de turism mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Cele mai bune oferte de vacanţă ale agenţiilor de turism mureşene
Târgu-Mureş:Cele mai bune oferte de vacanţă ale agenţiilor de turism mureşene

Clienţii sunt atraşi prin ofertele speciale de tip „last minute”. Preţurile pe litoralul românesc sunt de la 91 de lei pe noapte în Costineşti până la 350 de lei la Mamaia.

Agenţiile de turism mureşene oferă turiştilor o serie de oferte, care mai de care mai atrăgătoare. Dacă alegeţi să vă petreceţi concediul pe litoralul românesc puteţi alege staţiunile în funcţie de bugetul familiei. Cea mai ieftină cazare o veţi găsi la Costineşti, iar cea mai scumpă la Mamaia.

Agenţia „Transair Agency” oferă mureşenilor pachete de cazare în staţiunile Eforie Nord şi Costineşti. „La complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, proaspăt renovat, un loc în dublă cazare cu mic dejun, s-a redus de la 125 lei la 108 lei, pe zi de persoană. La fel, la „Forum” în Costineşti s-a redus, în cameră dublă, de al 107 lei la 91 de lei. O altă ofertă ar fi de pildă că se plăteşte pentru o persoană şi merg două”, a precizat Mihaela Antal, agent de turism la „Transair Agency”.
 
Oferte „last minute”

Agenţiile de turism au primit numeroase oferte de ultimă oră, foarte atractive pentru mureşeni. Astfel, la agenţia „Kilometrul Zero” ofertele de tip „last minute” pentru litoral sunt reduse cu până la 40%. „În staţiunea Cap Aurora la Hotel California de trei stele, pentru un sejur de şase zile, preţul este ca pentru un hotel de două stele, adică are o reducere de circa 25-30 la sută, încadrându-se între 390 şi 990 de lei, în funcţie de serviciile de masă. Oferta este valabilă începând din 14 iulie. Alt exemplu, la Mamaia, în Best Western Hotel Savoy de 4 stele, preţurile variază între 700 şi 2.400 de lei, în serii de 5 sau 7 nopţi, în funcţie de servicii speciale şi de numărul de mese”, a precizat Andreea Dudilă, agent de turism la agenţia „Kilometrul Zero” .

Oferte externe

Cei care vor să-şi petreacă anul acesta concediu într-un loc mai exotic pot alege ofertele de ultimă oră ale agenţiilor, beneficiind şi aici de reduceri. Astfel, în Antalya, „oferta shock” presupune, de pildă, o reducere de la 545 la 369 euro/persoană, la „White City Beach”, zbor charter, cazare 7 nopţi all inclusive, transfer de la aeroport la hotel. De asemenea, în Egipt, la oferta „last minute” reducerile sunt de circa 10% în perioada 21 iulie – 11 august, în staţiunea Hurghada. Plecările sunt din Bucureşti,  iar preţurile sunt de 199 euro la hotel 2 stele în Hotelul Golf, 299-375 euro la trei stele în Hotelul Empire şi pot ajunge până la 619 euro la Hotelul Steinerger Aldau de 5 stele, all inclusive. La fel, există oferte în Grecia cu plecări cu autocarul din Târgu Mureş, Reghin sau Sighişoara pentru o săptămână la Marea Egee în staţiunea Paralia în zona „Olympic Beach”, de 195 euro pe persoană în lunile iulie şi septembrie şi 220 euro în august.


Criza afectează vânzările

Agenţiile de turism mureşene constată reduceri de vânzări, comparativ cu perioada similară a anului trecut, de circa 30 la sută pe intern şi de 20 la sută pe zona externă, chiar dacă numărul de contracte a rămas cam acelaşi. Ioan Ceuşan, directorul agenţiei „Adonis” afirmă că degeaba scad preţurile, pentru că oamenii preferă să reducă la capitolul distracţie, din cheltuieli.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite