Târgu-Mureş:Azi va fi declanşată „Ofensiva verde” contra deşeurilor electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Târgu-Mureşului pot să scape mâine de deşeurile electrice din case şi chiar să câştige premii cu această ocazie. Campania „Ofensivă verde continuă” se derulează în 21 de oraşe din ţară şi demarează anul acesta în oraşul nostru.

Principalul obiectiv al acestei campanii îl reprezintă conştientizarea celor din jurul nostru că o viaţă mai bună nu înseamnă inclusiv un mediu înconjurător mai curat. Acest obiectiv va fi atins în momentul în care cetăţenii nu vor mai avea nevoie de stimulente ca să conştientizeze importanţa unui mediu curat. Prin derularea acţiunii de colectare dorim conştientizarea mureşenilor asupra efectelor nocive ale deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, dar şi să lansăm noi abordări menite să influenţeze pozitiv mediul înconjurător”, a declarat Dănuţ Ştefănescu, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş.

Târgumureşenii vor putea depune mâine între orele 10.00 şi 17.00 aparatura electrocasnică veche în centrele de colectare amenajate special în parcarea din strada Ştefan cel Mare, pe Bulevardul Pandurilor şi în cartierul Unirii, în parcarea Direcţiei Sanitar Veterinare. În schimbul fiecărui produs oferit reprezentanţilor Campaniei, mureşenii vor primi un bilet de tombolă, care le poate aduce premii constând în electrocasnice noi.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite