Târgu-Mureş: Prins cu peste 100 de sticle de alcool etilic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani din Târgu-Mureş este cercetat după ce a fost oprit în trafic de poliţişti în timp ce transporta, ilegal, peste o sută de sticle cu alcool etilic.

Bărbatul a fost prins ieri în flagrant de către poliţişti în timp ce transporta alcoolul etilic ce urma să fie vândut altor persoane. "În urma controlului efectuat asupra autoturismului, la volanul căruia se afla C.I., de 23 de ani, din Târgu Mureş, poliţiştii au găsit mai multe sticle din plastic cu alcool etilic, etichete şi banderole de marcaj fiscal ce păreau a fi false", se arată într-un ccomunicat al Poliţiei Române.

Oamenii legii au confiscat, în total, 110 PET-uri de plastic cu alcool etilic, fără marcaj fiscal, 5.000 de etichete, 1.000 de etichete tip banderolă având aplicată inscripţia unei băuturi, peste 2.500 de banderole de marcaj false şi aproximativ 3.500 de lei.

"Bunurile şi banii au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor, împotriva tânărului fiind începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, achiziţionare de alcool etilic de la alţi furnizori decât cei autorizaţi pentru producţie sau importatorii autorizaţi de astfel de produse, deţinerea, cu ştiinţă, de timbre, banderole sau formulare tipizate, utilizate în domeniul fiscal, cu regim special, falsificate", se mai arată în comunicat.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar astăzi procurorul de caz de la Parchetul Judecătoriei Târgu Mureş a dispus cercetarea sa în libertate, cu interdicţie de a părăsi ţara.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite