Târgu-Mureş: Jurnalist bătut sub ochii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cameramanul a fost bătut chiar în faţa unui poliţist foto Arhivă
Cameramanul a fost bătut chiar în faţa unui poliţist foto Arhivă

Operatorul postului de televiziune PRO TV Târgu-Mureş a fost bătut aseară de un grup de localnici din comuna Eremitu.Incidentul s-a petrecut sub ochii unui poliţist, care, potrivit jurnaliştilor, nu a intervenit.

Cameramanul Ovidiu Roşca a ajuns azi noapte la SMURD, după ce a fost luat la bătaie de mai mulţi săteni din comuna Eremitu. Jurnalistul se afla acolo pentru a filma un incendiu, în timpul căruia a murit un bărbat de 45 de ani din localitate, care încerca să ajute la stingerea focului. Revoltaţi că medicii nu mai pot face nimic pentru consăteanul lor, sătenii şi-au vărsat nervii pe jurnalişti. Deşi cameramanul a oprit camera, sătenii s-au năpustit asupra lui cu pumnii. Jurnalistul a ajuns de urgenţă la spital, iar astăzi va depune plângere împotriva agresorilor.

Potrivit jurnaliştilor, întreg incidentul s-a petrecut sub ochii unui poliţist, care nu a intervenit pentru a aplana scandalul. Ba mai mult, acesta le-a cerut jurnaliştilor să plece de la faţa locului.

Incidentul a ajuns şi la urechile prefectului Marius Paşcan, care aşteaptă o plângere din partea jurnalistului agresat. "Cel care a fost agresat să îmi facă în mod direct o sesizare oficială pentru ca mai departe să se ia măsurile necesare", a declarat prefectul Marius Paşcan.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite