Târgu-Mureş: Jandarmii neagă că l-ar fi îmbrâncit pe jucătorul Paul Pârvulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii mureşeni neagă acuzaţiile lui Paul Pârvulescu, jucătorul echipei Gaz Metan Mediaş, care susţinea că, la meciul de duminică jucat împotriva echipei FCM Târgu Mureş ar fi fost îmbrâncit de şeful Jandarmeriei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Gruparea de Jandarmi Mobilă "Regele Ferdinand" din Târgu Mureş, comandantul acţiunii neagă acuzaţiile formulate de jucător. "În urma cercetărilor efectuate la nivelul unităţii, comandantul acţiunii neagă acuzaţiile formulate, niciun jandarm nefiind implicat în incidentul amintit", se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, conform Legii 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, "jandarmii asigură ordinea publică în zona apropiată şi imediată a arenei sportive, iar comandantul acţiunii, respectiv şeful structurii de jandarmi competente teritorial, îşi desfăşoară activitatea în punctul de comandă, urmărind derularea în bune condiţii a competiţiei sau a jocului sportiv".

Potrivit Mediafax, fotbalistul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Paul Pârvulescu, a declarat că fost lovit şi îmbrâncit de un om de ordine şi de şeful Jandarmeriei, la meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a a VII-a a Ligii I. "N-am trăit în viaţa mea aşa ceva. Un om de ordine m-a lovit cu piciorul în faţă şi apoi m-a îmbrâncit. A venit şi şeful Jandarmeriei şi m-a îmbrâncit şi el. Voiau să mă bage cu forţa în vestiar. Apoi au sărit mai mulţi oameni şi ne-au despărţit", a spus Pârvulescu citat de Mediafax.

Partida de duminică dintre FCM Târgu-Mureş şi Gaz Metan Mediaş a fost câştigată cu scorul 1-0 pentru echipa mureşeană. În minutul 85 al meciului, jucătorul Paul Pârvulescu a fost eliminat, după ce l-a lovit pe Ciprian Vasilache. La partida desfăşurată pe terenul propriu al echipei mureşene au participat aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Regele Ferdinand I" din Târgu Mureş, care au asigurat ordinea publică.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite