Șofer în stare de șoc după ce o autocisternă încărcată cu motorină şi benzină s-a răsturnat în județul Harghita. Combustibilul, mutat în altă cisternă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faţa locului intervin trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au intervenit de urgență
Pompierii au intervenit de urgență

UPDATE: Combustibilul din autocisterna răsturnată, luni dimineaţa, la intrarea în localitatea Voşlobeni va fi mutat într-o altă cisterna, zona fiind supravegheată permanent de pompieri, a anunţat ISU Harghita.

"S-a acţionat pentru deconectarea bornelor bateriei, zona fiind supravegheată în permanenţă de echipajele noastre pentru înlăturarea oricărui pericol. De asemenea, a fost contactată firma de transport, în vederea trimiterii unei alte autocisterne pentru transvazarea încărcăturii", se arată în informarea ISU Harghita.

ISU Harghita a anunţat că autocisterna transporta 20.000 litri motorină, respectiv 13.000 benzină, nefiind identificate scurgeri de combustibil.

La locul evenimentului va rămâne un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, până la preluarea încărcăturii de autocisterna trimisă de firma transportatoare, mai precizează sursa citată.

Circulaţia pe DE 578 este blocată pe ambele sensuri, până la mutarea combustibilului într-o altă cisterna, urmând ca, apoi, vehiculul răsturnat să fie repus pe roţi.

O cisternă s-a răsturnat luni dimineaţa, la intrarea în localitatea Voşlobeni, în afara părţii carosabile, şoferul fiind în stare de şoc şi primind îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"Şoferul este în stare de şoc, fiind asistat de către echipajul SMURD. Momentan nu s-au identificat scurgeri de carburanţi. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor", se arată în informarea ISU Harghita.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite