Se fac angajări la Poliţia Locală Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dosarele se pot depune până în 7 ianuarie inclusiv
Dosarele se pot depune până în 7 ianuarie inclusiv

Serviciul de Poliţie Locală din Târgu-Mureş se va îmbogăţi cu doi angajaţi, în urma organizării concursului pentru ocuparea posturilor de poliţist local asistent şi poliţist local principal.

Postul de asistent este destinat dispeceratului instituţiei, în timp ce postul de poliţist local principal va implica implicarea activă la intervenţii. Concursul va avea loc la sediul Primăriei Târgu-Mureş şi va fi unul complex, constând din trei probe, după cum urmează: în data de 14 ianuarie, de la ora 10.00, va fi programată proba suplimentară, în 15 ianuarie, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, urmând ca în data de 17 ianuarie, începând cu ora 12.00, să aibă loc interviul de angajare.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 7 ianuarie, ora 12.00, la sediul Primăriei. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0365-801.866, de luni până vineri, între orele 8.00-14.00 sau pe site-ul oficial al Primăriei, www.tirgumures.ro (unde a fost publicată bibliografia de concurs, precum şi condiţiile impuse de Poliţia Locală pentru participare).
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite