Rezultate Bacalaureat 2011 Târgu-Mureş! Află ce notă ai luat la Bac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul vă prezintă lista completă a rezultatelor examenului de Bacalaureat 2011 obţinute de elevii din Târgu-Mureş.

UPDATE ora 19.10 Topul mediilor la Colegiul Naţional "Transilvania"

La Colegiul Naţional "Transilvania" cea mai mare medie la Bacalaureat a fost 9.90, fiind obţinută de elevul Moldovan Nelu Cristian. Cea mai mică medie a fost 6.03. Din cei 221 de elevi care au susţinut examenul, 49 au fost respinşi iar unul nu s-a prezentat.

UPDATE ora 19.00 Topul mediilor la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian"

Cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat de la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" este 9,90 şi a fost obţinută de eleva Botoş Mara Cătălina. Cea mai mică medie a fost 6.00. La Colegiul "Papiu" 19 elevi au fost respinşi la examen.

UPDATE ora 15.00 Promovabilitate "ZERO" la Grupul Şcolar Band

Dezastru la afişarea rezultatelor examenului de Bacalaureat la unele unităţi de învăţământ mureşene. În topul celor mai slabe rezultate, prima poziţie este ocupată de Grupul Şcolar Band, unde niciunul din cei 16 elevi care au susţinut examenul de Bacalaureat nu a promovat.

Topul celor mai slabe unităţi de învăţământ:

1. Grup Şcolar Band- promovabilitate 0

2. Liceul Teoretic "Eugen Nicoară" Reghin- din 185 de elevi, patru au promovat

3. Grup Şcolar "Ion Vlasiu" Târgu-Mureş- din 136 de elevi, cinci au promovat

4. Grup Şcolar Industrie Uşoară Sighişoara- din 112 elevi, şase au promovat

5. Grup Şcolar Agricol Sighişoara- din 76 de elevi au promovat cinci

La polul opus, promovabilitate de 100% se înregistrează la Liceul Teoretic "Muntele de Foc" din Câmpeniţa, unde cei doi elevi care au susţinut examenul l-au şi promovat. De asemenea, promovabilitate de 99,5% se înregistrează la Colegiul Naţional "Unirea", unde din 200 de elevi, unul singur a fost respins.Urmează apoi Liceul de Artă, unde au fost respinşi doi elevi, apoi Colegiul Naţional "Bolyai Farkas", unde sunt opt elevi respinşi. Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" are 19 elevi respinşi la examenul de Bacalaureat.

UPDATE ora 12.00 Promovabilitate de 45,57% în judeţul Mureş

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat în judeţul Mureş este de 45,57%.

La exemen s-au înscris 5.403 de elevi, dintre care 2.401 au promovat examenul. Un număr de 2.863 de elevi sunt nepromovaţi, 133 s-au retras pe parcursul examenului, iar şase au fost eliminaţi pentru fraudă.

În judeţul Mureş nu există nici o notă de 10 la examenul de Bacalaureat, iar cea mai mare promovabilitate se înregistrează la Colegiul Naţional "Unirea".

UPDATE ora 11.30 Topul notelor la Bac la Liceul de Arte

Din cei 60 de elevi care au susţinut examenul de Bacalaureat la Liceul de Arte, au promovat 58. Cea mai mare medie a fost 9,23 şi a fost obţinută de elevul Szekeres Ugron, urmat de Ferenc Annamaria cu 9,21. Cea mai mică medie obţinută a fost 6,03.

UPDATE ora 11.00 Topul notelor la Bac de la Colegiul Naţional "Unirea"

Cea mai mare medie obţinută la Colegiul Naţional "Unirea" în cadrul examenului de Bacalaureat a fost 9.96. Nota a fost obţinută de eleva Lazăr Maria Simona. Elevele Făgăraş Roxana Alexandra, Lenard Corina Maria şi Suciu Raluca au obţinut media 9,93.

Cea mai mică medie obţinută la Bacalaureat de elevii de la "Unirea" a fost 6,55. Doar un elev din cei 200 câţi au susţinut examenul de Bacalaureat la Colegiul Naţional "Unirea" a fost respins.

Primele liste au fost deja afişate în toate centrele de examinare din judeţ stabilite de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş. Listele complete cu rezultatele la examenul de Bacalaureat 2011 în Târgu-Mureş, dar şi în restul judeţului nostru, pot fi aflate accesând acest link.

Rămâneţi pe Adevărul pentru mai multe informaţii!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite