„Războiul” consilierilor duce la Referendum, la Răstoliţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turul doi al alegerilor prezindeţiale va coincide cu referendumul din localitatea mureşeană Răstoliţa. Prefectul Vasile Oprea a emis ordinul pentru organizarea unui referendum pentru dizolvarea consiliului local.

    Astfel, pe data de 16 noiembrie, locuitorii comunei Răstoliţa se vor prezenta la urne şi vor decide dacă sunt sau nu de acord cu dizolvarea consilului local şi alegerea altuia în schimb. Decizia a fost luată din cauza neînţelegerilor care au blocat două proiecte importante, pe data de 29 mai şi 17 iunie. Proiectele vizează plata şi administrarea pădurilor, iar celălalt aducţiunea la apă. Supăraţi pe Consiliul Local, trei localnici au adunat aproape 400 de semnături pentru organizarea referendumului. Listele de semnături au fost depuse la Prefectură alături de alte documente.

  Preşedintele Tribunalului Mureş a desemnat deja prin tragere la sorţi preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie care va supraveghea organizarea referendumului.

citeşte şi:

Dosarul referendumului: Peste o sută de martori vor fi audiaţi la următorul termen

Prefectul Bucureştiului, Nicolae Petrovan, a găsit soluţia pentru stingerea conflictului din Consiliul General al Capitalei: dizolvarea acestuia
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite