Proteste antisistem: ziua a patra, Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
colectiv

Protestele antisistem şi anticorupţie continuă în Târgu-Mureş. După o săptămână de la producerea incendiului în Clubul Colectiv din Bucureşti, solidaritatea oamenilor faţă de victimele incendiului şi în Târgu-Mureş se vede în continuare.

Oamenii din municipiul Târgu-Mureş nu renunţă la proteste faţă de corupţia din România. Din prima zi de proteste peste 1500 de oameni s-au strâns să protesteze împotriva celor care nu îşi fac treaba cum se cuvine în ţara asta, pentru cei care trebuie să plătească pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv.

Cea de-a doua zi de proteste a adunat peste 500 de oameni, iar în a treia zi s-au strâns abia 200. Vineri seara oamenii reuniţi la Ceasul cu Flori din Piaţa Trandafirolor au aprins lumânări în memoria victimelor şi au spus rugăciuni atât în limba română cât şi în maghiară.

Şi sâmbătă seara s-au strâns oamenii în Centrul Târgu-Mureşului. Chiar dacă au fost mult mai puţini, cei prezenţi au aprins candele în memoria victimelor.

Oamenii au promis că vor ieşi în stradă până când în ţara asta lucurile vor intra în normal, până când patronii cluburilor, oamenii politici şi cei care au responsabilităţi le vor respecta.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite