Prins în flagrant când dădea 1000 de euro unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 26 de ani a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce dădea 1000 de euro mită. Acesta intenţiona să-l convingă pe un poliţist de la investigarea criminalităţii economice din Mureş să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, mai exact să nu extindă cercetările faţă de acesta.

Un poliţist de la investigarea criminalităţii economice din Mureş a refuzat 1.000 de euro, oferiţi de un bărbat ca mită, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Domiciliul celui în cauză a fost percheziţionat, iar acesta a fost reţinut.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, împreună cu ofiţeri din cadrul D.G.A. Mureş, au surprins luni 7 septembrie, în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, în timp ce oferea 1.000 de euro unui poliţist.

Banii ar fi fost oferiţi poliţistului pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu într-un dosar penal, respectiv pentru a nu extinde cercetările  faţă de acesta. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite şi ridicate mai multe documente, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite