Petreceri în cluburile mureşene. Vezi aici oferta de distracţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care vor să se distreze în această seară au posibilitatea să o facă în cluburile mureşene. Ofertele sunt pe toate gusturile, iar mureşenii sunt invitaţi fie la un Revelion pe stil vechi, fie la o petrecere cu tematică ţigănească.


Mureşenii dornici de distracţie sunt aşteptaţi diseară în cluburile şi pub-urile din oraş, unde organizatorii le-au pregătit o serie de petreceri cu muzică bună şi băutură din belşug. Cotidianul Adevărul vă prezintă aici oferta.

Pub-ul Square va fi gazda unui revelion pe stil vechi, unde sunt aşteptaţi toţi ruşii şi moldovenii din oraş şi nu numai. Toţi cei care vor veni în pub vor fi întâmpinaţi cu shot-uri de votka, iar petrecerea va continua până dimineaţa, pe ritmurile muzicii ruseşti.

Pub-ul Gallery îi aşteaptă pe mureşeni la "Crazy Pub", unde vor parte de o petrecere surpriză, iar clubul Select Boutique Club pregăteşte petrecere pe ritmuri ţăgăneşti. Cei care vin costumaţi au intrarea liberă.

Cei care vor să sărbătorească din nou Revelionul sunt aşteptaţi la hotelul Grand, unde vor avea parte de un bufet cu mâncăruri alese şi muzică bună pentru 50 de lei/persoană.

Cei care vor să petreacă pe ritmuri electronice sunt aşteptaţi în clubul Temptation, unde DJ Dan Bazix va face atmosferă pe ritmuri electro până dimineaţa. Biletul costă 10 lei de persoană, iar doamnele şi domnişoarele primesc din partea casei un cocktail.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite