Peste o mie de mureşeni au protestat prin cartierele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o mie de mureşeni au protestat din nou în centrul oraşului, dar şi în cartierele acestuia. Zeci de jandarmi au fost mobilizaţi, dar nu au făcut decât să-i conducă pe protestatari pe traseu, manifestaţia fiind una paşnică.


Mureşenii au protestat din nou în această seară.Mitingul a început la ora 18.00 la ceasul floral, iar după ce au scandat mai multe lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, grupul de manifestanţi au pornit spre Prefectură, apoi spre troiţă, din nou spre ceasul cu flori, dar apoi au pătruns prin cordonul de jandarmi şi au urcat pe strada Bolyai Farkas spre cartierul Tudor Vladimirescu.

După ce au colindat străzile importante din cartier, manifestanţii au pornit spre cartierul Dâmbu Pietros, iar apoi au revenit în centru.

Protestul a durat câteva ore, timp în care protestatarii au scandat sloganuri gen "Ieşi afară, javră ordinară", "Ăla mic şi ăla chior şi-au bătut joc de popor" sau "Băsescu nu uita, România nu-i a ta".

Circulaţia rutieră a fost îngreunată la fiecare intersecţie de pe traseul urmat de protestatari, Jandarmii i-au escortat pe protestatari,  dar nu s-au înregistrat incidente.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite