Percheziţii în trei judeţe! Zeci de tone de cereale şi materiale de construcţii au fost confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au confiscat tone de grau, porumb si orz FOTO: arhiva
Oamenii legii au confiscat tone de grau, porumb si orz FOTO: arhiva

Poliţiştii mureşeni însoţiţi de jandarmi au descins la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală cu cereale şi materiale de construcţii.

      Peste 20 de tone de cereale, materiale de construcţii în valoare de aproximativ 200.000 de lei şi suma de 150.000 de lei au fost ridicate în urma percheziţiilor. „ Din cele 15 percheziţii, 10 au fost în judeţul Mureş, poliţiştii au confiscat cereale şi materiale de construcţii. Persoanele suspecte de evaziune fiscală sunt în atenţia Poliţiei de cel puţin o jumătate de an” a declarat Andreea Pop, purtător de cuvânt IJP Mureş.

    Suspecţii sunt acuzaţi că au cumpărat şi au vândut mărfuri fără documente legale pe care nu le-au evidenţiat în actele contabile.  Mai multe persoane au fost reţinute pentru audieri.

    La percheziţii au participat reprezentanţii ANAF şi cei ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Mureş, care vor continua cercetările în cazul agenţilor economici. Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

citeste si:

Anul acesta, Parchetul General a recuperat peste 153 de milioane de lei din prejudiciul cauzat de evaziune fiscală

UPDATE/Percheziţii în Craiova într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Descinderile au avut loc şi la omul de afaceri Liviu Cioană

 
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite