Patinoarul şi pista de tubing, asaltate de circa 20.000 de mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 20.000 de mureşeni au folosit patinoarul artificial de pe Platoul Corneşti şi pista de tubing de la începerea sezonului rece şi până în prezent. Cei mai mulţi vizitatori sunt la sfârşit de săptămână, când media este de peste 700 de persoane.


Amatorii de sporturi de iarnă au profitat din plin de amenajarea patinoarului artificial şi a pistei de tubing pe Platoul Corneşti. De la începtului sezonului rece, la patinoar au venit circa 14.000 de persoane, dintre care peste 10.000 de copii şi restul adulţi. De asemenea, au fost închiriate peste 3.000 de perechi de patine.

Pista de tubing a fost utilizată de peste 5.000 de mureşeni, care au coborât panta de circa 15.000 de ori. Închirierea colacului de tubing costă 1 leu pe tură, iar urcatul acestuia cu liftul costă tot atât.

Patinoarul artificial are 600 mp, iar pista de tubing 1.400 mp, iar organizatorii spun că instalaţia de producere a zăpezii poate asigura condiţiile pentru patinaj şi tubing, chiar dacă temperaturile devin pozitive.

Potrivit autorităţilor locale, cei mai mulţi vizitatori pe Platoul Corneşti sunt în timpul weekendului, când în medie peste 700 de mureşeni practivă aici sporturi de iarnă.

Pe lângă patinaj sau tubing, mulţi dintre cei care vin pe Platoul Corneşti vizitează şi Grădina Zoologică.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite