Luptă aprigă în Colegiul uninominal 7 Mureş pentru un loc în Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Chirteş candidează în Colegiul 7 pentru un loc în Camera Deputaţilor
Cristian Chirteş candidează în Colegiul 7 pentru un loc în Camera Deputaţilor

Colegiul 7 Mureş Colegiul este alcătuit din oraşul Sărmaşu şi comunele Aluniş, Band, Batoş, Băla, Brâncoveneşti, Cozma, Crăiesti, Deda, Fărăgău, Grebenişu de Câmpie, Iclănzel, Lunca, Lunca Bradului, Miheşu de Câmpie, Papiu Ilarian, Pogăceaua, Râciu, Răstoliţa, Ruşii Munţi, Sânger, Sânpetru de Câmpie, Stânceni, Suseni, Şăulia, Valea Larga, Vătava şi Zau de Câmpie.

Una dintre cele mai importante neajunsuri în zona ce delimitează Colegiul 7 o reprezintă infrastructura precară, ce va trebui rezolvată de viitorul deputat ales de mureşenii din zonă.

Cristian Chirteş este candidatul din partea USL pentru un loc în Camera Deputaţilor în Colegiul 7 Mureş. Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş s-a declarat bucuros că poate candida într-un colegiu mai degrabă rural decât urban, pentru că astfel are sprijinul preşedintelui CJ Mureş, Ciprian Dobre.

Ioan Vasu, din partea ARD, speră să obţină un loc în Parlamentul României, candidând în Colegiul 7 Mureş pentru Camera Deputaţilor. Primarul comunei Rîciu, a trecut din PD în PDL în anul 2006 şi este cunoscut pentru proiectul său de implementare a unei Bănci Agricole în zonă.

Cea mai complexă infografie interactivă din presa românească: totul despre candidaţii din colegiul tău

Sallai Imre, viceprimarul din Sărmaşu, este propunerea UDMR-ului pentru un loc în Camera Deputaţilor în Colegiul 7. Acesta este creditat cu şanse mari, mai ales că PPMT-ul nu are vreun candidat în acest colegiu, astfel că, mai mult ca sigur, el va beneficia de votul etnic.

Emanoil Hurdugaci va reprezenta Partidul România Mare la alegerile de duminică, el candidând în Colegiul 7 Mureş pentru un loc în Camera Deputaţilor. Primarul din comuna Chiherul de Jos speră să poată continua la nivelul Parlamentului proiectele inişiate local. Partidul lui Dan Diaconescu îl propune pe Septimiu Curticăpean la alegerile de duminică, în speranţa ocupării unui loc în Camera Deputaţilor. Consilierul judeţean este proprietarul singurei fabrici de prelucrare a cauciucului sintetic din zona Ardealului, Dorin Comprod Impex SRL.


 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite