Începe Luna Samaritenilor la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul Carmina Burana este integrat în campania Samaritenilor
Spectacolul Carmina Burana este integrat în campania Samaritenilor

La iniţiativa serviciului de ambulanţă privată Samaritanus, în cursul lunii decembrie vor avea loc o serie de evenimente caritabile în parteneriat cu Teatrul Naţional Târgu-Mureş.

Spectacolul de teatru-dans ”Carmina Burana”, din data de 6 decembrie, cu începere de la ora 19.00, este parte a acestui proiect comun. Veniturile încasate din vânzarea biletelor vor fi donate în scopuri umanitare, totodată şi publicul participant la spectacol poate să doneze bani în acelaşi scop.

Ne propunem pentru luna Decembrie, sub sloganul „Să fim împreună în lupta pentru viaţă”, să ajutăm ”Asociaţa Sfânta Elisabeta„, care are în funcţiune autorizată cantina socială, Vrem ca Asociaţia să obţină fondurile necesare pentru hrana a 100 de persoane pe timp de un an de zile”, declară reprezentanţii Asociaţiei Samaritenilor din România.

Tot în cadrul campaniei, pe data de 13 decembrie, ora 16.00 va avea loc un spectacol la Sala Mare, susţinut de copii din şcolile târgumureşene, iar evenimentul se numeşte, simbolic, ”Copii pentru copii”.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite