Incendiu la un apartament din Reghin. Locatarii au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii reghineni au stins incendiul în aproximativ o oră
Pompierii reghineni au stins incendiul în aproximativ o oră

Cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţimi şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins ieri un apartament de pe strada Mihai Viteazul, din Reghin.

Pompierii au întreprins măsuri pentru evacuarea celor două victime din apartamentul incendiat, o femeie de 73 de ani şi soţul acesteia, în vârstă de 78 de ani, ambii suferind arsuri la căile respiratorii şi intoxicaţii cu fum. Totodată, din apartamentele vecine s-au mai evacuat trei persoane care s-au intoxicat cu fum în urma incendiului.

În aproximativ o oră, echipajele de pompieri prezente la faţa locului au lichidat incendiul, nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale. În urma evenimentului, în apartament au ars în totalitate mobilierul din bucătărie, două uşi din lemn, s-a degradat zugrăveala din două camere iar pe casa scării s-au spart geamurile, operaţiune efectuată pentru aerisirea încăperilor inundate cu fum.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric provocat de aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite