Iepuraşul de Paşti, prezent la petrecerile din cluburile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile mureşene se întrec în oferte pentru distracţia din Noaptea de Înviere. Petrecerile se ţin lanţ în cluburile mureşene, iar organizatorii le-au pregătit invitaţilor numeroase surprize.

Sărbătorile de Paşti aduc lumină în sufletele mureşenilor, dar  sunt şi un motiv în plus de distracţie alături de familie şi prieteni. Astfel, administratorii cluburilor din ora;  vin cu o ofertă bogată pentru tinerii care vor să ciocnească un pahar de vin sau un ou roşu pe ringul de dans. În multe cluburi petrecerile încep din Vinerea Mare şi  continuă în Noaptea de Înviere dar şi în prima zi de Paşti.

Petreceri una după alta

Clubul mureşean Temptation dă startul la distracţie încă din această seară, când de la ora 22.00 va începe „Micro Outfit Party”, adică o petrecere unde toate doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în fustiţe cât mai scurte şi cu decolteuri cât mai generoase. Curajoasele care acceptă propunerea organizatorilor vor avea parte de surprize din partea Iepuraşului de Paşti. Distracţia va continua însă şi în Noaptea de Înviere, când Iepuraşul revine în club la petrecerea „I love my Bunny” şi le aduce mureşenilor numeroase concursuri cu premii surpriză.

Petrecerile se ţin lanţ şi în Select Boutique Club, unde distracţia începe din Noaptea de Înviere şi continuă şi duminica. „Iepuraşul de Paşti va fi prezent la cele două petreceri , unde aşteptăm circa 300 de persoane. Invitaţii vor avea parte de numeroase surprize, iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Cyclon. La petrecerea de duminică în club vor fi prezente şi două animatoare, iar cei care ajung înainte de ora 24.00 în club beneficiază de un shot gratuit”, a precizat Claudiu Aciobăniţei, PR-ul clubului. Potrivit acestuia, o parte din mese sunt deja rezervate, dar cei care doresc să se distreze aici pot suna la telefon 0756 735 328.

Prezentare de lenjerie intimă

Noaptea de Înviere va fi una „incendiară” în Zanza Cafe, unde mâine seară va avea loc o prezentare de modă, ce va cuprinde atât lenjerie intimă cât şi accesorii. Evenimentul va fi urmat de la After Party cu muzică pe toate gusturile, asigurată de DJ Stephano, Silverboy şi Dirt FUN.

Cei care aleg să împrumute din costumaţia iepuraşului sunt aşteptaţi sâmbătă în clubul Jackson. „Cei care vin îmbrăcaţi în roşu sau îşi pun urechi de iepuraş au intrarea gratuită la petrecerea de Paşti . Noi îi aşteptăm cu ouă roşii, muzică bună şi multe surprize”, a precizat Barabas Zoltan, administratorul clubului.

Mureşenii care după slujba de Înviere vor să ciocnească un pahar de vin o pot face şi în clubul Square no7, unde organizatorii îi aşteaptă cu oua roşii, cozonac şi muzică de suflet.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite